Logbogen fra den 16. September:

16 January 2010
By
Bane 3: (bagbord)
startlinie ud for Nordhavnen, W3, Julebæk grøn bøje, i mål ved dommertårn (4,8 sm)
 
Start på en bidevind. Vi kom sejlende på styrbord halse ned ad startlinien, og blev stoppet af en spækhugger der syntes de kunne vende… – vi prajede og måtte vende for at undgå kollision. Vi læ tæt i læ af spækhuggeren og vinden var frisk (8-10ms), vi fik trimmet sejl og fik hurtigt balance i båden (bøf) – trak lige så stille fra spækhuggeren og det meste af feltet… – ved W3 havde vi: X35, 2*scancap og BB10’ern. X332 var ca. 50m efter. W3 til Julebæk trak vi yderligere fra X332. Ved rundingen af Julebæk kom spileren op lynhurtigt – og der var ikke noget kluder eller timeglas (modsat nogle af de andre). Julebæk Mål tog vi en scankap og trak yderligere fra X332’ern. Vi passerede mållinien som 4. Båd – og havde 10 både efter os – J U B I I I I…
 
Resultatlisten er her

Leave a Reply

Tags