Logbogen fra den 9. September:

16 January 2010
By

 Bane 5: (bagbord)

startlinie ud for Nordhavnen, Lappegrund Syd YB (SB), W4 (BB), Ålsgårde grøn bøje
(BB), i mål ved dommertårn. (8,9 sm.)
 
8-10 ms bidevind start i 1-2kn modstrøm – ikke nogen kanonstart – men vi kunne lige komme forbi havnen og ind på lavt vand (=mindre strøm) – og vi havde god fart og højde. 2 slag og vi rundede lappegrund. Og så skete det igen – vores ”ven” fra sidst lå lige bagved og forsøgte sig igen med at praje: ”Hold kursen!!!” – har aldrig hørt nogen regler der minder om det… – vi luffede bare lidt mere – og så kom det igen: ”Hold kursen” – De blev bedt om at holde k… – og stille blev det – de gik faktisk lidt i stå – eller også fik vi lidt mere fart på.  Vi rundede W4 og havde et laaangt kryds til Ålsgårde. Så længe der var vind gik det fint – men da vinden løjede til 6-8ms blev vi hentet, og senere da vi kom tæt på land, tabte vi igen pga at vi gik for langt ud… Efter Ålsgårde var det bare op med spileren og ud i strømmen. Vi kludrede lidt ved målstregen (vi burde have bommet). Pelex fortalte at de havde sejlet 16sm for at komme de 8,9sm rundt …
 
Resultlisten er her: http://www.has-sejlklub.dk/Upload/Article/Files/20090909.pdf

Leave a Reply

Tags