Logbogen fra den 2. September:

16 January 2010
By

 Vi fik afklaret start proceduren, der startes på gps tiden 1800. Banen var W3, Julebæk, mål og vinden var SV 4-6ms. Der var spilersejlads til W3 i 1-2 knobs modstrøm. Spileren kom fint op og ned. Iforb. Med medtagning af spileren, blev vi prajet af en bagfra kommen båd: ”Plads ved mærket” blev der råbt med en sur stemme. Jeg lidt forvirret fordi vi var mindst 50m fra mærket, men gav ham den plads han ønskede. Senere kom jeg på at vi var blevet narret. Reglerne siger: inden for 3 bådslængders zonen fra mærket, skal der gives plads, hvis der er etableret overlap inden man sejler ind i zonen. Så jeg sejlede som om vi var i zonen – men det var vi ikke… – det jeg skulle have gjort, var at luffe den ”den sure”, så han blev tvunget til at vælge vores bagbord side, så vi fik inderbanen omkring mærket. W3 – julebæk skulle have været et krydsben men blev bare en hård skæring. Julebæk – mål var en halvvind, hvor vi hentede lidt på de foranliggende, der havde valgt en bane længere ude i sundet og blev tvunget til et slag pga vindskift.

 
Resultlisten er her: http://www.has-sejlklub.dk/Upload/Article/Files/20090902.pdf
 

Leave a Reply

Tags